POLITIČKI HAOS U HRVATSKOJ SE NASTAVLJA! Milanović traži od Plenkovića da "pridavi" ministra odbrane! OVAJ MU PORUČIO DA JE PSIHIJATRIJSKI SLUČAJ I PUZEĆI DRŽAVNI UDAR!

Autor:

Svet

02.11.2021

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Hrvatske Mario Banožić i dalje je na udaru predsednika Zorana Milanovića koji je od premijera Andreja Plenkovića zatražio da "reši problem".

Republika

Foto: Tanjug/AP, Mario Strmotic

Zoran Milanović, Andrej Plenkovića i Mario Banožić se ne štede

- Ovo je postalo ozbiljno i već ima reperkusije na nacionalnu sigurnost. Ljudi koji rade takav posao su opasni za Hrvatsku - rekao je Milanović u Vukovaru o ministru odbrane sa kojim je u sukobu zbog penzionisanja brigadnog generala Elvisa Burčula.

Milanović je onda opleo i po premijeru Plenkoviću koji ga je ranije optužio da sprovodi puzajući državni udar.

- To je još jedna krajnje neozbiljna i alarmantna izjava jednog predsednika vlade. S obzirom na to da je on puzajući državni udav, očekujem da malo pridavi svog malog Baneta. Došao je neuk i užasno agresivan voditi jedan od najdelikatnijih sistema u državi i sarađivati s vrhovnim zapovednikom i biti mu na usluzi. On radi sve suprotno - rekao je Milanović.

Nazivajući nekoga lažovom, opuškom, da će nekoga penzionisati najbolje govori u kojoj je on psihičkoj fazi, rekao je Banožić i dodao:

- Milanović je psihijatrijski slučaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading