PIJANI GLUMILI DOKTORE I LEČILI PACIJENTE! Upali na kovid-odeljenje, PILI PIVO i gledali borbu Mirka Filipovića! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

31.10.2021

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trojica Zadrana, pod dejstvom alkohola, upala su na kovid-odeljenje Opšte bolnice u Zadru, glumili lekare i lečili pacijente.

Republika

Foto: Printscreen/youtube

Doveo prijatelja u kovid bolnicu i sam ga lečio

Zadarska policija istražuje slučaj koji je šokirao Hrvatsku, ali i region! Trojica pijanih Zadrana su upala u šator kovid-odeljenja Opšte bolnice, "preuzeli su smenu", lečili pacijente i povrh svega, sve to snimili telefonom!?

Oni su došli na kovid-odeljenje kako bi doveli prijatelja, kog su potom smestili u krevet, a onda su uzeli medicinske instrumente i počeli da ga "leče".

Tvrdili su da su bili prisiljeni da pruže lekarsku pomoć prijatelju, koji je imao vidljivu ranu na ustima, jer medicinsko osoblje "pije kafu", prenose hrvatski mediji.

Dok su "lečili" prijatelja, pili su pivo iz limenke i na jednom od monitora bolničkog kompjutera gledali meč Mirka Filipovića, poznatijeg kao Kro kop.

Policija je ubrzo intervenisala, ali epilog cele priče još nije poznat jer je jedan od mladića bio pozitivan na koronu, zbog čega su druga dvojica u izolaciji, pa policija još ne može da ih ispita i sankcioniše.

- Primili smo dojavu i provodimo kriminalističko istraživanje u vezi s utvrđivanjem svih okolnosti ovog događaja - rekli su u zadarskoj policiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading