I CRNA GORA IMA SVOJU OBUĆINU: Voditeljka Dnevnika vređa SPC i napada Srbe u programu uživo (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

24.10.2021

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirka Dević voditeljka Dnevnika na podgoričkoj televiziji u programu uživo ređala je najstrašnije uvrede na račun SPC i vernika ističući da su oni lopovi skloni kriminalu i nasilju.

Republika

Foto: printskirn/tviter

Mirka Dević po uzoru na koleginicu Obućinu pljuje Srbe

Voditeljka Mirka Dević po uzoru na koleginicu Jelenu Obućinu javno je ponizila i uvredila SPC govoreći najgnusnije laži i nazivajući vernike članovima ekstremne pravolavne organizacije koji ubijaju, pljačkaju i koriste nasilje.

 

 

Šireći govor mržnje na podgoričkoj televiziji i raspirujući versku i nacionalnu netrpeljivost u programu uživo voditeljka Dević javno je uputila na linč Crkve i vernika.

Ovakav ispad naišao je na lavinu osuđujućih komentara na društvenim mrežama, a ljudi su ustanovili da i Crna Gora ima "svoju Obućinu". 

Strašno. Kakav govor mržnje. Kakve grimase, sve deluje kao komedija, ali nije. Uopšte ne ulazim u to ko su uhapšeni, ali ti crtaš metu na čelo i širiš otvorenu mržnju prema svim vernicima SPC i Srbima. Odakle toliko bolesti i zla.

- SPC da podnese tužbu.

- Šta je ovo lebe mekani,Obićina sa Aliekspresa.

Sramotno zaista! Velika sramota! - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sara

25.10.2021 12:38

Ako je neko sklon nasilju. lopovluku i kriminalu, to su crnogorci, koji haraju Beogradom i svetom!!!!.