UZNEMIRUJUĆI SNIMAK PLJAČKE IZ REGIONA: Uhvatio radnicu za kosu, a pištolj uperio u glavu - devojka preživela horor (VIDEO)

Autor:

Svet

16.10.2021

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zastrašujuća scena zaprepastila je region, a policija je objavila snimak u nadi da će neko prepoznati pljačkaša. Istraga je u toku.

Republika

Foto: Twitter/printskrin/Dnevni avaz

Snimak pljačke u Srebreniku

Maskirani pljačkaš je sinoć oko 19:30 časova upao u prodavnicu u Srebreniku, saopšteno je iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, a prenosi Dnevni avaz.

Prema prvim informacijama, drski pljačkaš je, preteći pištoljem radnici, oteo novac iz kase, nakon čega je pobegao. Nadzorna kamera snimila je ceo tok pljačke, a snimak je ubrzo objavljen na društvenim mrežama.

Kao što se može videti na snimku, razbojnik je uhvatio nesrećnu radnicu za vrat pa cev pištolja okrenuo u pravcu njenog tela. Zatim ju je vukao za kosu i naterao je da mu preda novac iz kase.

 

 

Zastrašujuća scena zaprepastila je region, a policija je objavila snimak u nadi da će neko prepoznati pljačkaša. Istraga je u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading