KO NJU PITA, ŠTA ONA IMA SA TIM? Dodik odgovorio Biseri Turković

Autor:

Svet

11.09.2021

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik istakao je danas da Bisera Turković, ministarka inostranih poslova u Savetu ministara nema ništa sa tim gde će Srbi da grade svoja spomen-obeležja.

Foto: printskrin

Milorad Dodik

 

- Ko nju šta pita? Šta ona ima sa tim - upitao je Dodik.

On je podsetio da se memorijalni centar gradi na prostoru Republike Srpske u Donjoj Gradini i da je to deo dogovora Srpske i Srbije.

- Već duže vreme radi se jedan opsežan projekat koji treba da objedini sva mesta stradanja u Gradini, ona koja su ostala izvan srpskih država, kao što su Pag, Jadovno, Garavice kod Bihaća gde je ubijeno u sedam dana 14.000 Srba, u Bihaću u kome je bilo pre Drugog svetskog rata 76 odsto Srba - rekao je Dodik.

On je naveo da nije čudo što danas u Bihaću ima 96 Srba, od čega je više od 50 odsto onih koji pripadaju porodicama srpskih sveštenika.

- To samo govori kakvo je to bilo strašno u kontinuitetu stradanje Srba i Turkovićeva nema ništa sa tim - poručio je Dodik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading