ISPLIVAO NOVI SKANDAL SA SVADBE ĆERKE ALIJE IZETBEGOVIĆA! Zbog njega se traži pritvor za direktora OBA!

Autor:

Svet

30.08.2021

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Obaveštajno-bezbednosne agencije (OBA) BiH Osman Mehmedagić Osmica, osimnjičen za na pranje novca i zloupotrebu položaja, na svadbi ćerke Alije Izetbegovića u nedelju, prišao je na manje od 50 metara i čak razgovarao sa sa tužilačkim svedokom Asimom Sarajlićem što mu je sud zabranio, pišu sarajevski mediji.

Republika

Foto: printskrin

Mediji tvrde da je Osman Mehmedagić čak i razgovarao sa svedokom

Sarajevski mediji pitaju da li će tužilaštvo na ovo reagovati i tražiti pritvor za Osmicu, s obzirom na činjenicu da mu je sud u julu odredio mere zabrane Mehmedagiću koje uključuju zabranu međusobnog kontaktiranja sa drugim osumnjičenima (Denis Prcić, Melisa Belkić Mujkanović i Emir Mujkanović), kao i kontaktiranje sa svedocima Tužilaštva BiH.

- Izuzetno, svedocima može prići na manje od 50 metara u cilju obavljanja funkcije na kojoj se nalazi, ali mu se zabranjuje razgovor o predmetu. Osumnjičeni se posebno upozorava da mu se može odrediti pritvor ukoliko ne bude postupao u skladu sa izrečenim merama - pisalo je u rešenju Suda BiH.

Mehmedagićev branilac, advokat Senka Nožica, za "Novosti" kaže da se iz medijskih navoda i fotografija ne može reći da je Mehmedagić bio u kontaktu sa Sarajlićem, niti da mu je prišao.

- Očekujem da će Tužilaštvo BiH biti pametno i da na to uopšte neće reagovati. Nije Mehmedagić nikome prišao, već je Sarajlić njemu prišao iza leđa. Pitanje je da li on uopšte zna za tu meru. Uostalom, mogli su se slučajno sresti - tvrdi Nožica. - Mera zabrane prilaska na 50 metara nikoga ne može sprečiti da živi normalno, odnosno da ide na svadbu ili sahranu, jer je to njegova društvena ili porodična obaveza. I ranije ste imali slične situacije da su se pojedine osobe, koje su imale mere zabrane, u isto vreme nalazili u sali parlamenta. Sigurno nisu bili udaljeni 50 metara jedni od drugih. To niko nije problematizovao, tako da su i ovi napisi deo opšte hajke koja se vodi protiv Mehmedagića.

Ovo nije jedini skandal na svadbi Alijine Ćerke, pošto je na njoj izbila i tuča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
bager

30.08.2021 15:10

I to je skandal,,a ja poislio novi zet mu je Ramo Katolik,,,pa se Alija od muke napio

nesko09

31.08.2021 09:11

Cija cerka se udala?