SAHRANJEN PRALJAK, u oproštajnom pismu ostavio poseban ZAHTEV

Autor: Republika

Svet

09.12.2017

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Praljak, hrvatski general optužen za ratne zločine koji se ubio u sudnici Haškog suda, ispraćen je u četvrtak na kremaciju na zagrebačkom groblju Mirogoj, u krugu porodice i najbližih prijatelja.

Slobodan Praljak

Telo je nakon obdukcije u Hagu prevezeno u Zagreb pod posebnim merama, a termin ispraćaja nije objavljen na službenim internetskim stranicama Gradskog groblja.

Javni ispraćaj Slobodana Praljka biće na komemoraciji u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, u ponedjeljak u 12 sati, na koji su pozvani svi koji žele Praljku da odaju počast, prenosi Večernji list. 

"Večernji list" navodi da je na sahrani bilo tek nekoliko najužih članova porodice i prijatelja, onih koje je Praljak naveo u oproštajnom pismu.

Na skupu koji organizuje Hrvatski generalski zbor neće biti ni transparenata ni "čudnih" zastava, prema direktivi generala Miljavca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading