HRVATI VELIČAJU USTAŠU PRALJKA, A SMETA IM RATKO MLADIĆ

Sport

05.12.2017

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvati zaista nemaju granicu u licemerstvu! Njihovi mediji su pre samo nekoliko dana slutili i navijali da Crvenu zvezdu i Partizan izbace iz evrotakmičenja zbog navijačkih parola podrške osuđenom generalu Ratku Mladiću, a onda je izvesni Ivica Blažičko u direktnom prenosu meča Dinamo - Inter iz Zagreba poručio da je Slobodan Praljak heroj!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
20 godina robije dobio zločinac pre nego što je popio otrov

Podsetimo, Praljak je umro u Hagu nakon što se otrovao cijanidom jer je osuđen na 20 godina robije zbog zločina koje je činio devedesetih godina!

DVOSTRUKI ARŠINI

Nažalost, prenos sa Maksimira je emitovan i u Srbiji, a na njemu se jasno moglo videti da su Dinamovi navijači razvukli transparent: "General Praljak - hrvatski heroj", a onda i skandirali ime zločinca.

- U ovom trenutku Bed blu bojsi istakli su transparent: "General Praljak - hrvatski heroj." Odjeknuo je pljesak s tribina. I jeste, i biće, i ostaće za hrvatski narod heroj, pa šta god ko mislio o tome", odvalio je Ivica Blažičko u 21. minutu prenosa utakmice.

VEĆ IMAO ISPADE

Ovo je samo jedan u nizu ispada koje je imao Blažičko, inače poznat po tome da iznosi političke stavove tokom komentarisanja utakmica. Neretko piše i kolumne u kojima su mu vrlo često meta ratna dešavanja iako je sportski komentator.

RepublikaFoto: Starsport
Podrška Mladiću: Poruka koja je zasmetala Hrvatima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading