HRVAT STAR SAMO 13 GODINA VOZIO DO MAĐARSKE! Zaustavila ga je policija i u automobilu ZATEKLA ŠOKANTNU STVAR!

Autor: Republika

Svet

14.08.2021

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletnik je upravljao vozilom s poljskim registarskim oznakama, a zaustavila ga je mađarska policija koja je ubrzo shvatila da je dečak iz Hrvatske u stvari krijumčar.

Foto: Tanjug/AP

Ilustracija

Mađarska policija uhvatila je na autoputu M1 na području Komorana trinaestogodišnjeg Hrvata koji je upravljao automobilom poljskih registarskih oznaka, pri pri čemu je u vozilu otkrila nešto šokantno. 

Naime, maloletnik je prevozio migrante, pa su u njegovom automobilu otkrivena četiri lica, koja kod sebe nisu imala nikakva lična dokumenta. Tvrdili su da su Sirijci, ali to zasad nije potvrđeno.         

Prvi je tu neverovatnu vest objavio mađarski portal RMX njuz, navodeći kako je dečak uhapšen 10. avgusta. On je zajedno sa četvoricom muškaraca zadržan u pritvoru.  

- Dečak, s obzirom na to da je maloletan, neće biti kažnjen ni zbog krijumčarenja ljudi, ali ni zbog vožnje bez vozačke dozvole - navodi mađarski portal.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading