OVO JE MLADA MEDICINSKA SESTRA KOJU JE UBIO FUDBALER! Prijatelji se opraštaju od nje: Bila je PREDIVNA DUŠA(FOTO)

Autor: Republika

Svet

13.08.2021

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Koprivnice u Hrvatskoj smrtno stradala medicinska sestra iz okoline Varaždina.

Republika

Foto: Printskrin/fejsbuk

Petra Horvat poginula u saobraćajnoj nesreći

Kako nezvanično saznaje portal Danica.hr, za saobraćajnu nesreću je kriv mladi koprivnički fudbaler (22), a izvori tvrde kako je bio pod uticajem alkohola. Mladić iz Koprivice životno je ugrožen, a lekari mu se bore za život.

Medicinska sestra koja je poginula u nesreći je Petra Horvat. Imala je samo 25 godina. 

Udruženje za obolele od dijabetesa "Dia-mel Ludbreg", čija je Petra bila članica, na Fejsbuku se oprostilo od nje, a isto su učinili i na Fejsbuk stranici "NaInzulinu", prenose Novosti.

 

 

- Noćas je u teškoj saobraćajnoj nesreći poginula Petra Horvat, 25 godišnja dijabetička edukatorica i volonter! Hitna je pomoć došla brzo na cestu Ludbreg – Koprivnica, ali naša Petra je u bolnici ubrzo izdahnula... Imala je samo 25 godina, glavna medicinska sestra i udomila je 4 dece. Prema rečima gđe Dragice, predsednice udruženja "Dia-mel Ludbreg" - predivna duša i spolja i iznutra! Iz svega navedenog jasno je da je reč o duboko požrtvovanoj osobi, posvećenoj porodici, prijateljima i dijabetičkoj zajednici. Izražavamo svoje najdublje saučešće porodici i prijateljima. Draga Petra, počivaj u miru - navodi se u statusu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading