OVO JE MLADIĆ KOJI JE PRONAĐEN MRTAV NA SVETOM STEFANU: Izvor iz policije otkriva da će opsežna istraga utvrditi tačan uzrok smrti! (FOTO)

Autor:

Svet

09.08.2021

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obdukcija tela Vladimira Tešića (24), mladića iz Krupe na Vrbasu pokazaće tačan uzrok njegove smrti, nakon što je bez znakova života pronađen u apartmanu na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, gde je s prijateljima bio na letovanju.

Republika

Foto: Facebook/Владимир Тешић

 

Preliminarnim pregledom mladićevog tela utvrđeno je da je njegova smrt nastupila od gušenja usled povraćanja. Naime, kako je Avazu otkrio izvor iz crnogorske policije koji je blizak istrazi na telu nisu uočeni tragovi nasilja, ali će i pored toga biti sprovedena opsežna istraga.

Veče pre kobnog događaja Tešić je bio na zabavi sa svojim prijateljima i sa još nekoliko mlađih osoba iz susednih apartmana koji su smešteni u naselju Šumet.

Njegovi prijatelji dali su izjave inspektorima u policijskoj stanici u svojstvu građana, a saslušane su i turistkinje iz Srbije koje su bile u susednom apartmanu.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading