BANDITI NA MOTORIMA ISPREBIJALI ŽENU: Izvukli majku iz automobila i BACILI je na zemlju, pa je TUKLI dok je njena užasnuta ĆERKA gledala! (VIDEO)

Autor:

Svet

07.08.2021

05:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Roud Ajlendu desio se užasavajuć incident kada je grupa bajkera izvukla ženu iz automobila i prebila je pred očima njene ćerke, nakon što im je trubila da se pomere s puta.

Republika

Foto: Twitter

 

Tridesetpetogodišnja majka vozila je svoju osmogodišnju ćerku u trenutku kada se "zaglavila" iza grupe bajkera na motorima i "kvadovima" na semaforu prošlog utorka. Kako prenose američki mediji, oni su dva puta odbili da krenu kada im se upalilo zeleno svetlo, što je nesrećnu ženu primoralo da zatrubi.

Nakon što se odvezla od njih oni su je pojurili i opkolili. Nekoliko osoba iz grupe sišlo je sa svojih vozila, otvorilo njena vrata, izvuklo je iz automobila i počelo da je tuče na sred ulice dok je njena ćerka sve to gledala.

Video snimak objavljen na društvenim mrežama prikazuje ženu na kolenima koju neko vuče za kosu i zadaje joj par udaraca.

Žena u plavom šortsu, okružena je napadačima koji je bacaju na zemlju.

Težina njenih povreda nije odmah bila poznata, a gradonačelnik Providensa nazvao je ovaj događaj "užasnim incidentom".

 

 

Odbornik Dejvid Salvatore takođe je osudio napad rekavši za WLNE:

- Žena koja se vozi u autu sa svojim malim detetom ne bi trebalo da bude u strahu od brutalnog fizičkog napada.

Policija je u četvrtak uhapsila 24-godišnju ženu, Šajen Bojsvert, i optužila je za ovaj napad.

Ona je u petak dobila dve prekršajne prijave i zabranu prilaska žrtvi, navodi medij.

Bojsvert ostaje u pritvoru bez mogućnosti izlaska uz kauciju jer je prekršila uslovnu kaznu na kojoj se nalazila zbog prethodnog incidenta u januaru kada je takođe blokirala saobraćaj svojim motorom, a zatim gurnula policajca koji je pokušao da je skloni. 

Gradonačelnik Elorza insistirao je na tome da će grad "nastaviti da posvećuje sve raspoložive resurse uklanjanju ovih ilegalnih 'kvadova' sa ulica i privođenju odgovornih pravdi“.

- Naša policijska uprava zaplenila je i uništila preko 200 motora, a mi ćemo nastaviti da zaustavljamo i hapsimo ljude koji ih ilegalno koriste - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading