NEZAPAMĆENO U REGIONU! Žena lažirala trudnoću u porođaj! KRILA SE I U BOLNICI, MUŽ BIO ŠOKIRAN KAD JE OTIŠAO DA PRIJAVI BEBU!

Autor:

Svet

03.08.2021

06:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske otkriven je nezapamćen slučaj lažiranja trudnoće i porođaja. U celi slučaj uključili su se banjalučka policija i tužilaštvo.

Republika

Foto: pixabay.com

Ilustracija

Naime, jedna žena je mesecima obmanjivala muža koji je ostao u šoku kada je, pri pokušaju prijave deteta, saznao da je prevaren.

Prevarantkinja je, pišu Novosti, određeno vreme zaista provela unutar UKC RS gde se pod nerazjašnjenim okolnostima krila, šaljući mužu slike i poruke, što je predmet dalje istrage.

U PU Banjaluka navode da su im slučaj "lažiranja poroda" prijavili radnici UKC RS.

- Policijski službenici su preduzeli sve neophodne mere i radnje, o čemu su 29. jula tužilaštvu podneli izveštaj o preduzetim merama. Takođe, i Centru za socijalni rad Banjaluka je dostavljena dokumentacija o navedenom događaju - rekli su PU Banjaluka.

Prevara je otkrivena nakon što je muž dovezao suprugu u UKC radi porođaja. Zbog restrikcija vezanih za virus korona nije mogao ući u bolnicu, da bi mu ona kasnije javila da se porodila i da je sve prošlo bez problema. Navodno mu je i slala fotografije bebe, a srećni otac je organizovao slavlje povodom rođenja deteta.

Klupko se počelo odmotavati kada je muž otišao u Gradsku upravu da upiše novorođenče. Međutim, dokumenti nisu bili odgovarajući, pa je pozvan UKC da im dostave novi zahtev.

Ubrzo se ispostavilo da beba, sa navedenim imenom i prezimenom, nije rođena u UKC i o svemu je obaveštena policija. Ispostavilo se da ni doktorka koja je bila potpisana na otpusnoj listi iz bolnice, na UKC ne radi mesecima. Nejasno je i kako je uspela devet meseci da lažira trudnoću, a da muž to ne zna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading