PRONAĐENO BEŽIVOTNO TELO DEVOJKE (21): Izvučeno iz reke nedaleko od mosta na Tari

Autor: Republika

Svet

28.07.2021

14:16

Pripadnici Uprave policije su, u sredu u jutarnjim časovima, iz reke Tare izvukli beživotno telo tragično stradale dvadesetjednogodišnje Pljevljanke M.G. koja je predhodnu noć izvršila samoubistvo skočivši sa velikog mosta na pomenutoj reci.

Printscreen/vijesti.me
Foto: Ilustracija

Telo nastradale je pronađeno nedaleko od mosta na Tari u reci u blizini manastira Arhangela Mihaila. Telo tragično stradale je, nakon uviđaja, poslato na obdukciju u Podgoricu.

Prema prdhodnim informacijama ženska osoba je u večernjim satima 27.jula.2021.godine, skočila u reku Taru iznad njavećeg luka mosta na Tari, gde je visina 170 metara. Predhodno je na mostu ostavila ranac, gde su nađeni dokumenti na osnovu čega je i izvršena prvobitna indentifikacija.

O događaju policiju su obavestili turisti koji su se zatekli na mostu tom prilikom, koji su primetili mlađu žensku osobu koja skida i ostavlja ranac, preskače ogradu i skače sa mosta . Kako se radilo o noćnim uslovima, svaka potraga za osobom koja je skočila sa mosta na Tari bila je otežana i odložena  za rane jutarnje sate 28 jula.2021.godine.

Pripadnici Centra bezbednosti Pljevlja su neposredno po dobijenoj informaciji stigli na most na Tari radi prikupljanja potrebnih informacija i vršenja uviđaja. U toku jutra je realizovana potraga za nestalom osobom.

Za sad nema podrobnijih informacija iz Uprave policije u vezi ovog tragičnog događaja a prema nezvaničnim informacijama u rancu koji je ostao na mostu pronađeno je oproštajno pismo.Prema nepotvrđenim informacijama nesrećno nastradala osoba je u prepisci sa drugaricom  najavila da postoji mogućnost da se odluči na najgore.

Prethodnog dana Dežurni tužilac iz Pljevalja je naložio da se o događaju obavesti Više državno tužilaštvo u Bijelom Polju.

Komentari (0)

Loading