KAVČANI HTELI DA ZAPALE SPUŽ! Naljutili se zbog banalne stvari! SVE SLUŽBE U CRNOJ GORI NA NOGAMA!

Autor: Republika

Svet

16.07.2021

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici kavačkog klana prekjuče su navodno planirali da zapale zatvor Spuž u Crnoj Gori, jer su saznali da su u njemu instalirani ometači signala mobilnih telefona, koje zatvorenici svakako ne bi smeli da poseduju.

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ

Kako navode Vijesti, zbog planiranja nereda istražni zatvor čuvale su dve sprovodničke ekipe, dupla smena zatvorske straže, lekarski tim i vatrogasci.

- Pojavila se informacija da se grupa pritvorenika koji su bliski "kavčanima" sprema da zapali prostorije Spuža jer su instalirani ometači signala mobilnih telefona - navode Vijesti.

Iako je korišćenje mobilnih telefona iza rešetaka strogo zabranjeno, javna je tajna da mnogi pritvorenici preko tajnih telefona komuniciraju sa spoljnim svetom, a neki od njih čak i organizuju i naređuju zločine.

Iz Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija zvanično je odgovoreno Vijestima da su bili spremni za reagovanje na nepredviđene bezbednosne rizike.

Kako Vijesti još navode, oni su u sredu oko 20 časova fotografisali vozilo Službe zaštite i spasavanja ispred zatvora.

- Navodno, vatrogasci su ušli oko 20.30 do ćelija. Nije precizirano ko je među pobunjenicima, a uprava Zavoda nije dobila zahteve od pritvorenika, s kojima svakako ne bi ni pregovarali - pišu Vijesti i navode da je drugi izvor, međutim, otkrio da su neke od vođa "kavčana" pretile pobunom.

Podsetimo, u istražnom zatvoru Podgorica trenutno se nalazi Slobodan Kašćelan, jedan od vođa kavačkog klana, kao i više pripadnika ove grupe.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading