BEBA ZAROBLJENA U AUTOMOBILU! Vatrogasci brzo stigli na mesto događaja

Autor:

Svet

23.06.2021

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Knin se još nije oporavio od saznanja da je dečak (5) umro nakon što ga je otac na nekoliko sati zaboravio u zaključanom automobilu, a danas je u Hrvatskoj sprečena slična tragedija.

RepublikaFoto: pixabay.com
Bebu zaključanu u automobilu spasili vatrogasci

Vatrogacima u Koprivnici je javljeno da je dete zaključano u automobilu! Brzo su stigli na lice mesta, razbili prozor vozila i spasili bebu, piše Podravski.

Zahvaljujući pribranosti osobe koja je pozvala spasioce, ali i njihovoj brzoj reakciji, beba je spasena i oseća se dobro, prenosi 24sata.

Podsetimo, mali Luka (5) iz Knina preminuo je od vrućine u zaključanom automobilu. Kako su pisali hrvatski mediji, njegov otac (34), inače profesionalni vojnik, ostavio je dete i otišao u kasarnu misleći da je mališana odveo u vrtić. Kada ga je pozvala majka dečaka, dotrčao je do automobila, ali je, na žalost, tada bilo kasno.

Sumnja se da je dete više od sedam sati provelo u zaključanom vozilu. U Kninu je zbog tragičnog događaja proglašen Dan žalosti, a otac je priveden u policijsku stanicu, da bi nekoliko sati kasnije bio pušten na slobodu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading