VRLO BRZO ĆE SVE ZNATI! Premijer Krivokapić odgovorio na optužbe da je izdajnik!

Autor: Republika

Svet

21.06.2021

23:34

Predsednik Vlade Crne Gore, prof.dr Zdravko Krivokapić reagovao je na navode jednog od lidera Demokratskog fronta, Andrije Mandića, da je izdajnik.

youtube.com/Univerzitet Crne Gore

- Vlada Crne Gore i ja kao njen predsednik smo potpuno opredeljeni očuvanju i razvoju Crne Gore, njenom ekonomskom jačanju, za dobrobit svih naših građana. Oni koji uporno pokušavaju da uruše moj ugled i ugled Vlade Crne Gore, urušavaju Crnu Goru i vraćaju nas na lošu politiku vođenu proteklih 30 godina. Ja imam obavezu i odgovornost samo prema narodu Crne Gore. Nemam dugove ni prema kome sa ove ili sa one strane i neću dozvoliti da neki svoje dugove naplaćuju preko države, njenih građana, pa čak i Crkve. Ja sam u životu izdavao samo naučne radove i knjige, a šta su sve izdali "profesionalni Srbi" i "profesionalni Crnogorci", znaće se vrlo brzo - navodi se u reagovanju premijera Krivokapića.

Lider Nove srpske demokratije i Demokratskog fronta Andrija Mandić kazao je gostujući na TV Pinku, između ostalog, da "nema dana da ne postavi sebi pitanje da li su oni koji su preporučili Zdravka Krivokapića i insistirali na njegovoj poziciji deo čitavog projekta usmerenog protiv srpskog naroda, prenele su Vijesti.

 

 

Komentari (0)

Loading