MALO JOJ ŠTO JE CRKVU SRUŠILA: Fata je sada angažovala ljude za novi greh, posle rušenja odlučila se na još jedan SRAMAN potez!

Autor:

Svet

20.06.2021

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sarajevski advokat Rusmir Karkin, koji je nakon smrti oca advokata Fahrije Karkina preuzeo zastupanje Fate Orlović pred nadležnim sudovima u procesu izmeštanja crkve iz dvorišta njene kuće u Konjević Polju, potvrdio je da je u toku priprema tužbe protiv Republike Srpske za naknadu materijalne i nematerijalne štete porodici Orlović.

RepublikaFoto: printskrin
Malo joj što je greh načinila - Fata Orlović

– Imajući u vidu sudske presude, posebno presudu Evropskog suda za ljudska prava u Strazburu (ECHR), postoji osnov za podnošenje tužbe za naknadu materijalne i nematerijalne štete nastale dugogodišnjom uzurpacijom parcele porodice Orlović na kojoj je bila smeštena crkva – izjavio je Karkin za portal Politički.ba.

Oni koji su tolike godine uzurpirali imovinu Fate Orlović morali su znati da će nakon izvršenja presude uslediti tužba za naknadu štete – navodi advokat.

Karkin nije precizirao koliki će biti iznos odštetnog zahteva.

Ćerka Fate Orlović, Hurija Karić, potvrdila je da će tužba protiv republike Srpske biti podneta.

Advokat Rusmir se već konsultirao s nama vezano za tužbu i sve je u njegovim i Božijim rukama – navodi Karićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nina

20.06.2021 13:31

Obično se Osobe pred smrt proale.Nista im nije sveto.Taj novac što dobiješ neka ti služi za lijek najrodjenijima da tražiš i nikad ga ne nadjes.Gdje je pravda za onog Čovjeka što mu sagradiše Džamiju.Razumijem bijes i nije u redu da se grade Bogomolje na privatnom Zemljištu ali to se može nadoknaditi na bilo koji način.Ali ovoliku mržnju ne mogu da razumijem.Nijesu samo Muslimani stradali nego i Srbi.