SRBI STALNO META PROVOKACIJA: Hrvatski istoričar DIGAO REGION NA NOGE pa opleo po FATI ORLOVIĆ!

Autor: Republika

Svet

17.06.2021

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski istoričar Goran Šarić izjavio je da je rušenje pravoslavne crkve provokacija Srba.

RepublikaFoto: printskrin
Fata Orlović

- Suludo je rušenje pravoslavne crkve. Zbog čega se ruši pravoslavna crkva? Nije mogla ona žena (Fata Orlović) uzeti milion i po evra koje su joj nudili? - pitao je Goran Šarić na TV Ras.

Hrvatski istoričar tvrdi da su Srbi stalno meta provokacija, te naveo primer i nepravednih presuda Haškog tribunala, kao i non pejpere kojima se traži da se Srbija odrekne svojih teroritorija.

Goran Šarić je istakao da to sve Srbe budi i da mnogi Srbi postaju svesni da Srbija nikad neće biti dovoljno mala da za Zapad ne bi bila velika, a da "jadnici na Balkanu ne shvataju da je samo jaka Srbija garant jakih ostalih zemalja na Balkanu".

Istoričar je odnos Zapada u odnosu na ove prostore, uporedio sa pristupom kolonizatora u Africi kada sva plemena ujedine protiv najjačeg.

Lažna vest da je umrla Fata Orlović

Na društvenim mrežama se širila lažna vest da je preminula Fata Orlović koja je izazvala brojne reakcije. Ipak, Fata Orlović je živa i van životne opasnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading