MILOGORCI SAD POKUŠAVAJU DA IZAZOVU RAZDOR I MEĐU CRNOGORCIMA! U Budvi osvanuo neverovatan transparent!

Autor: Republika

Svet

18.06.2021

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milogorci u Crnoj Gori ne samo da seju mržnju prema tamošnjim Srbima, već pokušavaju da unesu razdor i haos i između Crnogoraca.

RepublikaFoto: printskrin

Naime, na magistralnom putu putu u Lastvi Grbaljskoj koji vodi ka Budvi između stubova javne rasvete danas je osvanuo veliki transparent sa porukom "Cetinjani niste dobrodošli".

Nešto oko 19 sati, ovaj transparent je uklonjen po nalogu opštine Budva.

Predsednik Opštine Budva Marko Carević je osudio jedan ovakav postupak i naglasio da se neće tolerisati nikakve poruke mržnje i da je ovo samo još jedan pokušaj DPS da izazove haos u državi.

- Osuđujemo poruke bilo koje vrste koje su odraz diskriminacije prema bilo kome, pa samim tim i ove koja je od strane nepoznatih počinilaca postavljena u blizini Budve. Verujemo da je ova nedobronamerna poruka samo nastavak onoga što se desilo juče i da su izvršioci oni koji žele da stvore tenziju i neku vrstu nestabilnosti. Sigurni smo da je sinoćnji incident odnosno huligansko ponašanje koji se desio ispred Cetinjskog manastira odraz nekolicine ekstrema koji su zaostavština Demokratske partije socijalista i da nemaju nikakve veze sa mišljenjem i raspoloženjem građana Cetinja. Postavljanje poruke nema nikakve veze sa Opštinom Budva niti političkim činiocima vladajuće koalicije već su najverovatnije pokušaj ostataka bivšeg režima koji žele da stvore mržnju i haos. U krajnjem, nadležni organi su ti koji moraju da rasvetle sve činjenice i otkriju izvršioce i nalogodavce, kako jučerašnjih incidenata na Cetinju tako i postavljanje ove neprimerene poruke - naveli su Vijestima u kabinetu predsednika Opštine Marka Carevića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading