(FOTO) OVAKO NAS DOČEKUJU CRNOGORCI! Valjevac dobio SRAMNU poruku: SMRT SRBIMA!

Autor: Republika.rs

Svet

06.05.2021

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turistička sezona u Crnoj Gori polako počinje, a uprkos brojnim pritiscima i "patriotske" kampanje, Srbi iz Srbije su bili prvi gosti koji su posetili crnogorsko primorje.

RepublikaFoto: Republika
Budva

Podsetimo, na društvenim mrežama "patrio-komite“ uporno su pozivale Srbe da ne dolaze u Crnu Goru jer "nisu dobrodošli“. Naravno, radi se o omanjem broju poslušnika bivšeg režima, koji povremeno okupiraju javni prostor svojim otužnim kolonama u borbi za "odbranu“ Crne Gore od njenog većinskog stanovništa.

Na veliku radost crnogorskih građana, gosti iz regiona su stigli u velikom broju kako bi uživali u prirodnim lepotama zemlje, a veliki broj njih je konačno, nakon dugo vremena a zbog pandemije korona virusa, posetila i svoje porodice koje žive u Crnoj Gori.

Foto: in4s
Poruka mržnje

Pa ipak, svojstveno njima – kukavički i tragikomično – grupa "branitelja" je našla način da poželi dobrodošlicu turistima iz Srbije.

Naime, u Budvi je gost iz Valjeva zatekao poruku na svom automobilu – "Smrt Srbima".

On je došao da u Crnoj Gori provede odmor, a kod marketa "Voli" u blizini Starog grada gde je parkirao automobil, "junačine" su ostavile "građansku poruku ljubavi".

To je samo nastavak antisrpske histerije u Crnoj Gori, ali srećom – većina građana srdačno dočekuje braću iz Srbije, a Srbi nikad nisu bili poznati po kukavičluku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nikola

06.05.2021 10:52

Ne, to su napisali ti sa čijeg ste portala to skinuli. Jedini oni imaju ćar od mržnje i ugroženosti. Braćo, ne nasedajmo, dosta je bilo!

Rade

06.05.2021 11:05

Odlazimo kod njih da im odnesemo pare i spasemo ih od propasti a oni nas ovako dočekuju.

JA

06.05.2021 11:09

Treba im staviti rampu na ulasku u Srbiju... A gospodu Crnogorce iz Srbije vratiti kod Mila... I daleko im lepa kuća više...