ONI NAS KAMENJEM, MI NJIH HLEBOM: Crnogorci traže da im SPASIMO letnju sezonu, a proglasili nas za GENOCIDAN narod!

Autor: Republika

Svet

17.06.2021

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U skupštini Crne Gore večeras je izglasana Rezolucija o genocidu u Srebrenici.

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ
Zdravko Krivokapić

Zasedanje je počelo sa 4 sata zakašnjenja.

Rezolicija je usvojena sa 55 glasova za, protiv je bilo 19 poslanika, a uzdržanih 7.

Sramna odluka crnogorskih vlasti odjeknula je regionom.

Iako pozivaju Srbe na letovanje u svoju zemlju, navodno nudeći odlične uslove, glumeći nam prijatelje i govoreći da smo bratski narod, ni trenutka nisu oklevali da isti taj bratski narod proglase genocidnim.

Građani Srbije svake godine ostavljaju abnormalne sume novca tokom letovanja u Crnoj Gori, od kojih Crnogorci čitave godine žive i bahate se.

Podsetimo, nakon ove odluke skupštine Crne Gore, oglasio se Vladimir Đukanović, član Predsedništva SNS.

- Čestitam novu koaliciju koju su večeras ozvaničili Milo Đukanović i Zdravko Krivokapić sa sve Aleksom Bečićem i Dritanom Abazovićem. I posle DPS, DPS. Neizmerno hvala novoj koaliciji zato što je Srbe proglasila genocidnim narodom. Srbija i srpski narod umeće to da cene. Budite uvereni - napisao je Đukanović.

Poznato je i da Srbi, iz godine u godinu doživljavaju niz neprijatnosti tokom boravka u državi koja nas je označila kao genocidan narod, a uprkos tome, građani Srbije su uvek bili prijateljski naklonjni prema Crnogorcima, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vesna

17.06.2021 22:19

Nisu samo nas, i sebi su stavili omcu oko vrata jer su oni bili isto u SFRJ i u JNA, a i oni su Srbi, uglavnom. Na kraju ce sami sebe istrebiti pa im nece pomoci promena nacije kao ni muslimanima koji vise i ne znaju dal su Srbi, muslimani bosanci ili bosnjaci islamske veroispovedi. Sto vise dokazi o prevarama i muckama o Srebrenici izlaze u javnost to su nasi dusmani nervozniji i sve vise tripuju da su bitne rezolucije koje donose ljudi sumnjivog morala, bez inteligence i mudrosti.

Neđa

18.06.2021 15:26

Zatvorite granicu sa Crnom Gorom.

Mike

11.07.2021 22:22

Ne u crnu goru..tamo zive srbimrsci ,tamo je vlada narko kartel,nema licemernijeg naroda od crnogoraca,...niti gorih prijatelja od njih.(a oni nam svakako nisu prijatelji i stavljam ih u isti kos sa hrvatima..fuj i muka mi je od samog njihovog dijalekta