MINISTAR NAPRAVIO HAOS U KAFIĆU: Beroša IZNERVIRALA konobarica, BACIO novac na sto i OTIŠAO!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

13.06.2021

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš napustio je jedan kafić u Zadru jer konobarica nije želela da stavi zaštitnu masku.

RepublikaFoto: Tanjug/Strahinja Aćimović
Foto: Ilustracija

Beroš je na Tviteru napisao da je danas želeo da popije kafu u jednom jadranskom kafiću, ali da je, pošto je konobarica uprkos njegovoj molbi odbila da stavi masku, i on morao da odbije da bude gost u tom lokalu.

- Odgovorno ponašanje je dužnost svih nas - poručio je Beroš.

Svedoci su za portal Index rekli da je Beroš sedeo na terasi kafića, a da je konobaricu, kad je primala narudžbu, zamolio da stavi masku.

Kad se konobarica vratila i poslužila Beroša i njegovu suprugu kafom, i dalje nije imala masku, on je odmah potom, uz glasno negodovanje, demonstrativno napustio kafić, a na stolu ostavio 20 kuna, dok je poslužena kafa ostala netaknuta.

- Stvarno moramo razmisliti o poruci koju šaljemo, posebno našim gostima. Jutros je na tom trgu u Zadru većina turista nosila masku, a u jednom kafiću, gde sam seo da popijem kafu, radnice na terasi bez maske, čak ni unutra radnici nisu nosili maske - rekao je Beroš za Index.

On je rekao da ne može da podržava kršenje preporuka jer je korona virus i dalje prisutan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading