DIRLJIVO I PONIZNO IH GLEDA! Milanović plače za ratnim zločincima!

Autor: Republika

Svet

11.06.2021

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas u Gajnicama na obeležavanju 30. godišnjice osnivanja zloglasne 101. brigade Zbora narodne garde, preteče Hrvatske vojske, da će u toj zemlji pamtiti ljude koji su dali živote tokom rata.

Tekst potpisa

- Zadržimo sećanje na te ljude, na te hrabre ljude. U svakoj velikoj priči, u svakoj velikoj plovidbi i avanturi uvek se sve svodi na malo dobrih i pravih ljudi. Oni su branili Hrvatsku. Svi drugi su bili dobronamerni i posmatrači - poručio je Milanović.

Na svečanosti su prikazani se slajdovi fotografija svih poginulih pripadnika 101. brigade, poznate i pod imenom "zenge", koja je napadala jedinu legalnu oružanu silu u SFRJ - Jugoslovensku narodnu armiju.

Milanović je, kako prenosi Hina, rekao da je "taj detalj bilo dirljivo i ponizno gledati".

- Natera te da na trenutak spustiš pogled i da se zapitaš: Gde sam ja bio? Ja nisam bio u ratu, bio sam u Zagrebu, radio sam za Hrvatsku, ali nisam nosio pušku. Slava i čast, šta da kažem više od toga - naveo je Milanović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading