(VIDEO) HRVATSKI PREDSEDNIK ZORAN MILANOVIĆ PAO SA TENKA! Od jutros vanredno u Hrvatskoj!

Autor: Republika

Svet

04.06.2021

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) objavila je na svom Facebook profilu snimak predsednika Zorana Milanovića iz vremena kada je bio premijer, a pokazuje kako je pao s oklopnog vozila.

RepublikaFoto: Printskrin/youtube

Nazivaju ga i "prekaljenim ratnikom", u nastavku prepirke oko proslave "Oluje" između njega i premijera Andreja Plenkovića.

- Iskompleksirani Milanović ni na praznik Tela nije uspeo da sakrije i svoju opterećenost Andrejom Plenkovićem (koja traje još od od poraza na izborima 2016.). Uprkos tome što je predsednik HDZ-a i Vlade RH u intervjuu za RTL sasvim pristojno odgovorio na pitanje o njegovoj inicijativi za obeležavanjem Dana pobede i Domovinske zahvalnosti izvan Knina, "prekaljeni ratnik" Milanović očito ne zna argumentovano da razgovara pa ponovno pribegava primitivnoj komunikaciji i lažima - poručuju iz HDZ-a i dodaju:

- Jednako tako, hineći "patriotizam i zajedništvo”, Milanović je ignorisao proslavu Dana državnosti, koji je kao praznik proglasio Sabor RH, a nije ga ni čestitao hrvatskim građanima. To što Milanović stalno ima potrebu da vređa  Kninjanke i Kninjane, nazivajući Zvonimirov Grad pukom “stanicom i “kasarnom”, te to što poziva pomeranje proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti & VRO Oluje iz Knina pokazuje još jednom njegov prezir prema simbolima hrvatske države, kao i prvom hrvatskom predsedniku dr. Franji Tuđmanu, koji je tog 5. avgusta 1995. na Kninskoj tvrđavi pustio hrvatsku zastavu da se vijori kao simbol slobode i blistave vojne pobjede. Za hrvatski narod, hrvatske branitelje i pobedničku Hrvatsku vojsku, Knin je simbol odbrane, pobede i državnosti - poručili su iz HDZ-a na Fajsbuku.  

Podsetimo, juče je Zoran Milanović napao premijera Plenkovića zbog, kako navodi, "omalovažavanja predloga da se Oluja obeležava i u drugim gradovima".

- Masovni komunikator Plenković, promoter prava na laž još od svojih maturantskih dana, svrstava sada sebe i među autentične tumače bitaka iz Domovinskog rata. Pa omalovažava predlog da se "Oluja" obežava i u drugim gradovima u kojima su se vodile junačke bitke u Domovinskom ratu, a ne samo u Kninu, proglašavajući sebe - rečima "mnogi od nas drugačije gledaju na Knin" - skoro pa ratnim zapovednikom - naveo je juče Milanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading