(FOTO) PISMO IZ FINSKE POSLANIKU DF-A STIGLO TEK NAKON POLA GODINE: Mora da se radi, da se istera javašluk DPS-a

Autor:

Svet

01.06.2021

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slaven Radunović član Demokratskog fronta i poslanik u Narodnoj skupštini Crne Gore doživeo je potpunu neprijatnost kada mu je pismo iz finske sa naznakom "prioritet" stiglo tek nakon 6 meseci.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Pismo koje je stiglo sa zakašnjenjem

Očigledno da je sadržaj pisma bio od velike važnosti s toga je i opravdana Slavenova reakcija koji je svoj revolt izrazio na društvenoj mreži "fejsbuk".

On je za ovu grešku okrivio rukovodstvo Pošte Crne Gore iako je naglasio da je greška možda i kod Finaca, ali poučen nekim ranijim iskustvima veruje da se krivac ipak za ovo nalazi u Crnoj Gori odnosno u redovima DPS-a čiji su kadrovi zaposleni u toj ustanovi.

RepublikaFoto: youtube.com/ Radio Slobodna Evropa
Slaven Radunović i Andrija Mandić

- Još mnogo treba da se radi, da se istera javašluk iz DPS organizacija - stoji u postu Radunovića 

Da bi potom dodao:

Vjerovali ili ne, danas sam primio pismo iz Parlamenta Finske, koje je upućeno 4. decembra prošle godine. I da stvar bude gora, radi se o PRIORITETNOJ pošiljci. Pred novim rukovodstvom Pošte je velika odgovornost, kako bi ovakvi slučajevi postali prošlost. Naravno, možda “griješim dušu”, jer postoji mogućnost da su finski poštari krivi, ali mi dugogodišnje iskustvo sa crnogorskim službama govori da su za tako nečim male šanse - napisao je Radunović na fejsbuku

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading