PREMIJER POKUŠAO DA PREVARI SPC! Đukanović poručio Krivokapiću da bude iskren i prizna OVU stvar!

Autor:

Svet

30.05.2021

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti “Hit Tvita” su Vladimir Đukanović, član Glavnog odbora i poslanik Srpske napredne stranke, Vladislav Dajković, politički aktivista iz Crne Gore i Aca Lukas, estradni umetnik.

RepublikaFoto: Tanjug
Vladimir Đukanović

Đukanović je rekao da niko u Srbiji nije imao pojma da će Krivokapić doći, osim ljudi u Patrijaršiji.

Nikome nije jasno zašto je došao, ako nije želeo to da potpiše? – rekao je Đukanović i pitao odakle mu pravo da iznese mišljenje ko da bude izabran za novog mitropolita crnogorsko-primorskog SPC.

Zašto ne bude iskren i ne kaže da je sekretar Vlade Crne Gore koji je pripremio tekst tog temeljnog ugovora napustio delegaciju i ostao u Beogradu. Krivokapić je pokušao da prevari SPC.

Krivokapić stalno pokušava da pokaže da je sledbenik mitropolita Amfilohija, a zašto to ne pokaže? Zašto ne povuče priznanje nezavisnosti takozvanog Kosova za šta se Amfilohije zalagao? Zašto ne spreči odlazak delegacije Crne Gore na obležavanje Oluje – naveo je Đukanović.

Kako je dodao, ako mu je bila dilema da li će prvo u posetu Prištini ili Beogradu, treba da ide u Prištinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading