PENZIONER (75) ZARAŽEN KORONOM POBEGAO IZ BOLNICE: Nakon sat vremena pronađen mrtav

Autor:

Svet

24.04.2021

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan stariji kovid pacijent pobegao je iz modularne bolnice u Štipu i nedugo zatim pronadjen mrtav u neposrednoj blizini, objavili su danas lokalni mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Kako navode, taj 75-godišnji pacijent oko ponoći je pobegao iz štipske modularne kovid bolnice i sat kasnije je pronađen mrtav u jednog od obližnjih ulica u blizini srednje medicinske škole.

Mrtvo telo je pronašao prolaznik i prijavio policiji, koja je prvo pomislio da se radi o pregaženom pešaku zbog vidljivih tragova kočenja u blizini.

Kasnije je, prema kablovskoj Televiziji 24, utvrđeno da se radi o pobeglom kovid pacijentu, koji je bio na kiseoničkoj podršci.

Prvi rezultati obdukcije pokazuju da na telu nema vidljivih tragova nasilja i da je verovatno razlog za smrt plućna pneumonija.

Direktor Kliničke bolnice u Štipu Alen Đeorđijev je agenciji MIA potvrdio da je taj pacijent pobegao, navodeći da je izašao na zadnji ulaz na koji se dovode pacijenti.

- Glavni ulaz modularne bolnice je uvek zaključan, ali je pacijent uspeo da izađe kroz zadnji ulaz na koji se dovode pacijenti - rekao je Đeorđijev i istakao da je formirana komisija koja treba da istraži taj slučaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading