(FOTO, VIDEO) TOTALNI HAOS SA VAKCINACIJOM U ZAGREBU! Građani kipte od besa: Organizacija katastrofalna, ovde ćemo se zaraziti

Autor:

Svet

20.04.2021

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Zagrebačkom velesajmu danas je nastavljena imunizacija građana protiv korona virusa uz velike gužve zbog zastoja u informacioom sistemu, a očekuje se da će vakcinu, najviše Fajzerovih, tokom dana primiti oko 4.500 ljudi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stoje u redu i po nekoliko sati

Na tom punktu je juče imunizacija počela tek u 14 sati, iako su građani bili pozvani i u prepodnevnim terminima, što je kod mnogih izazvlo revolt.

Šef nastavnog zavoda "dr. Andrija Štampar", Zvonimir Šostar, rekao je za portal Index da se situacija sada stabilizuje i da nema dužih čekanja.

 

 

Jutrošnju gužvu Šostar pravda problemom sa informatičkim sistemom koji je trajao petanestak minuta.

Problem je, kaže, i to što ljudi dolaze sat, pa čak i sat i po ili dva sata pre zakazanog termina za vakcinu.

Kao problem navodi i to što dolaze na vakcinu oni koji nisu pozvani, pa je kaže morao da zabrani vakcinacija bilo koga ko nema uput od porodičnog lekara ili poziv sa IT platforme.

 

 

"Jutarnji list" navodi da su građani besni zbog velikih gužvi u kojima je nemoguće pridržavati se epidemioloških mera i loše organizacije.

- To je sramota od organizacije. Organizacija nije nula, nego katastrofa. Tu ćemo dobiti koronu - rekla je jedna ljutita gospođa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading