(FOTO) MLADI HRVAT SNIMIO SOPSTVENU SMRT! Divljao po auto-putu bez položenog ispita, vezanog pojasa, sa sve telefonom u ruci! NE BRŽE OD ŽIVOTA!

Autor: Republika

Svet

19.04.2021

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi vozač "Mercedesa" koji je u nedelju oko 13 sati u Zapolju kod Nove Gradiške poginuo kad je sleteo automobilom u kanal nije imao položen vozački ispit, nije bio vezan pojasom i tokom vožnje neprilagođenom brzinom je koristio mobilni telefon.

RepublikaFoto: printskrin/danica.hr

Zbog neprilagođene brzine po mokrom putu izgubio je kontrolu, sleteo na travnatu površinu i pravo u odvodni kanal. Automobil je potom udario u betonski ivičnjak i drveni stub javne rasvete te metalne stupove dvorišne ograde, nakon čega se više puta prevrnuo te udario u tri stabla, piše Jutarnji list.

Meštani Zapolja na društvenim su mrežama komentisali kako je 31-godišnji vozač kroz naseljeno mesto "Mercedesom" jurio više od 180 kilometara na sat, piše portal Danica.hr koji je dobio video snimak od čitatelja.

Nakon toga, na društvenim mrežama pojavio se i snimak koji je snimio vozač u trenutku nesreće u prenosu uživo. Snimak prikazuje zadnje sekunde pre nesreće i samu nesreću iz vozačeve perspektive, a na snimci se vidi kako vozač izleće s puta pri brzini od 186 kilometara na sat, preneo je "Jutarnji list".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading