SAOBRAĆAJNA NESREĆA U KIKINDI: Sudar automobila i motocikla, jedna osoba preminula tokom transporta za Novi Sad

Autor:

Hronika

17.04.2021

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnoj nesreći koja se večeras posle 18 sati dogodila u Kikindi, na raskrsnici ulica Partizanske i Zmaj Jovine, povređena su tri lica među kojima je i trogodišnje dete, koje je, na sreću, zadobilo lakše povrede i u dobrom je stanju.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

U sudaru automobila i motocikla teže telesne povrede, opasne po život, zadobio je M.O.(50), koji je kasnije preminuo tokom transporta iz kikindske bolnice za Klinički centar u Novom Sadu. Žena D. A. B. (42), koja je vozila automobil, prebačena je na lečenje u Zrenjanin, jer je zadobila prelom kuka.

- Sudar se dogodio na raskrsnici Partizanske i ulice Jovana Jovanovića Zmaja. Automobil „citroen ksara“, koji je vozila žena, kretao se Partizanskom ulicom i propisno se zaustavio na znak „stop“. Međutim, kada je auto ponovo krenuo, na njega je, iz Zmaj Jovine, naleteo motocikl, kojim je upravljao pedesetogodišnji muškarac. Na zadnjem sedištu automobila, u sedištu za decu, bilo je trogodišnje dete. Svi putnici su povređeni i prebačeni u kikindsku bolnicu - potvrđeno je Novostima u Policijskoj upravi u Kikindi.

Sve troje povređenih sa mesta nezgode prebačeni su u Opštu bolnicu u Kikindi gde im je ukazana pomoć. Teško povređeni motociklista M.O. je transportovan za Novi Sad, ali je preminuo u putu, dok je majka deteta zbog preloma kuka upućena na lečenje u Zrenjanin, jer u kikindskoj bolnici tokom vikenda nema ortopeda, zbog manjka lekara te specijalnosti. Dete će , verovatno, brzo biti upućeno na kućčni oporavak, saznali smo u bolnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading