Škaljarac dobio MISTERIOZNI POZIV, pa zatim pronađen mrtav: TUŽILAŠTVO ISTRAŽUJE SMRT TOMOVIĆA

Autor:

Svet

16.04.2021

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmet povodom smrti Dalibora Tomovića Daba u Kotoru, potvrđeno je crnogorskom listu Pobjeda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Da podsetimo, Tomovićevo telo pronađeno je 11. aprila na napuštenom parkingu u Kotoru sa prostrelnom ranom na glavi u iznajmljenom vozilu. Iako se u prvom momentu mislilo da je reč o samoubistvu, pronađene su dve čaure, a policija istražuje da li je Tomović, koji je inače navodno blizak "škaljarskom" klanu, ubijen ili je digao ruku na sebe.

- Izvršen je uviđaj i od strane tužioca izdata je naredba za obdukciju tela, dok će svi pronađeni i izuzeti tragovi na licu mesta, prema naredbi tužilaštva, biti predmet neophodnih veštačenja. Tokom istrage preduzeće se i druge neophodne mere i radnje za kojima se ukaže potreba tokom postupka, sve u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti nastanka predmetnog događaja, a nakon svestrane analize svih prikupljenih obaveštenja i podataka, tužilaštvo će doneti odluku - rekla je za Pobjedu tužuiteljka Lepa Medenica.

Dalibor Tomović sahranjen je pre nekoliko dana u Kotoru.

- Ljudi bliski njemu veruju da on nije izvršio samoubistvo, naročito jer je pre smrti navodno dobio poziv od pripadnika suprotstavljenog klana. Osim toga, on nije imao problema, nije se nikome žalio, a vreme je uglavnom provodio sa svoje dvoje dece - priča izvor Kurira.

Podsetimo, Tomović se u medijima prvi put pojavio 2016. godine, kad je sa beogradskog aerodroma vraćen u Crnu Goru kao bezbednosno interesantna osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading