U ZVANIČNU POSETU DOLAZIM KADA DOBIJEM POZIV! Krivokapić: Brzo ćemo doći do rešenja za saradnju sa Srbijom

Autor:

Svet

15.04.2021

06:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer Zdravko Krivokapić izjavio je sinoć da Crna Gora i Srbija treba da sarađuju na principu nezavisnosti i da veruje da će se to uskoro dogoditi.

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ
Zdravko Krivokapić

Krivokapić je ponovio da će u zvaničnu posetu Beogradu doći kada dobije poziv, uz napomenu da su neke nedoumice, a možda, kako je rekao, i razlike u pogledima na neka pitanju potpuno prirodne.

Tvrdi, međutim, da dva naroda koja su opredeljena i usmerena jedan ka drugom treba da sarađuju.


- Mi ćemo za tu saradnju vrlo brzo doći do rešenja koje će biti na zadovoljstvo i jedne i druge države i jednog i drugog naroda i rešiti sve do sada nagomilane probleme - kaže Krivokapić u intervjuu za RTS.

Vrlo često su se, smatra, u prošlosti dešavali antagonizmi koji su uslovljavali da jedna politika možda pravi dobro rešenje na svom prostoru naspram druge politike, što nije dobro.

- Mi treba da sarađujemo na principima nezavisnosti i mislim da će se to vrlo brzo dogoditi. Verujem da sam umolio premijerku Brnabić i predsednika Vučića da nam pomognu po pitanju vakcina, a to može da bude i dobar povod za viđenja i dijalog, jer bez njega se ne može - rekao je Krivokapić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojkan

15.04.2021 11:03

Kakav poziv kada su proterali našeg ambasadora? Zna se, kada se proteruje ambasador da se prekidaju odnosi sa tom državom.