(FOTO, VIDEO) SUSPENDOVANI POLICAJCI KOJI SU PRETUKLI MLADIĆA ZBOG KRŠENJA POLICIJSKOG ČASA! Dečko u bolnici!

Autor: Republika

Svet

12.04.2021

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona oglasilo se povodom policijskog nasilja koje preksinoć odigralo u Mostaru kada su dva policajca pretukli mladića zbog navodnog kršenja policijskog časa.

RepublikaFoto: Printskrin/youtube

- MUP HNK najoštrije osuđuje brutalni ispad policijskih službenika koji se dogodio dana 10.4.2021.godine u 23,05 sati, a za kojeg nema opravdanja. Radi se o klasičnom primeru prekoračenja ovlaštenja i policijskog kodeksa, zbog čega se duboko izvinjavamo celokupnoj javnosti, a posebice mladiću prema kojem se postupalo - saopštio je MUP HNK.

U saopštenju se dodaju da su dvojica policajca odmah udaljeni sa dužnosti.

- Pokrenuta je unutrašnja istraga u kojoj će se istražiti svi aspekti ovakvog ponašanja, te utvrditi postojanje elemenata krivične odgovornosti policijskih službenika. Početna informacija o događaju je proslijeđena i Tužilaštvu HNK. Ovakvom ponašanju i ovakvim osobama ne može i ne sme biti mesto među policijskim službenicima - navodi se u saopštenju.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading