KRIVOKAPIĆU, BRUKO! Crnogorski premijer povukao potez KOJI ĆE RAZBESNETI SVE SRBE!

Autor: Republika

Svet

05.04.2021

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić pokrenuo je postupak smene ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića.

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ
Zdravko Krivokapić

Krivokapić je tokom vanrednog obraćanja rekao da su Leposaviću "progledali kroz prste" kada je u pitanu bio istup u vezi Zakona o amnestiji i okolnosti oko usvajanja tužilačkih zakona.

On kaže da je "nedopustivo da ministar pravde iznosi svoje stavove".

- Ja sam spreman da priznam da je u Srebrenici učinjen zločin genocida kada se to i nedvosmisleno utvrdi - izjavio je ministar Leposavić.

 

Krivokapić tvrdi da "Crna Gora mora da se promeni i preobrazi".

- U nedelju sam mu poslao poruku da se sam vadi iz onoga što je zakuvao. Ali je njegova izjava u ponedeljak bila na istom fonu. Tražio sam mu ostavku jer je najbolje da ličnim činom pokažemo odgovornost, to sam uradio u petak i danas. Pošto je Leposavić ostao pri svome stavu ja sam doneo Predlog za razrješenje člana Vlade, u ovom slučaju ministra Leposavića - rekao je Krivokapić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragan

05.04.2021 12:41

Krivokapić. Kakvo prezime takva i (ne)dela.