UBLAŽENE RESTRIKCIJE UGOSTITELJIMA: Od srede dozvoljen rad kafića!

Autor: Republika

Svet

04.04.2021

18:00

Odlukom Republičkog štaba za vanredne situacije, od sutra, 5. aprila, dozvoljava se rad bašti ugostiteljskih objekata u Republici Srpskoj.

Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Foto: Ilustracija

Republički štab za vanredne situacije održao je danas sednicu, telefonskim putem, i odlučio da je do 8. aprila ugostiteljima dozvoljena dostava hrane i pića, šalterska prodaja hrane i pića, te posluživanje hrane i pića u vanjskom delu ugostiteljskog objekta, odnosno u prostoru za usluživanje na otvorenom, ljetna bašta, terasa, vrt.

Uslov je da je prostor otvoren sa najmanje tri strane, bez obzira da li je pomenuti prostor natkriven, uz strogo poštovanje uputstava Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, piše Srpskainfo.

Od 8. aprila dozvoljava se rad ugostiteljskim objektima, na otvorenom i u zatvorenom prostoru, za smeštaj, ishranu i piće, uz strogo poštovanje uputstava koje je propisao JZU Institut za javno zdravstvo Republike Srpske.

Podsetimo da ova odluka dolazi nakon najavljenih protesta nezadovoljnih ugostitelja, koji su poručili da će se sutra okupiti jer im nije dozvoljen rad.

Komentari (0)

Loading