DETE PREBIJENO GOTOVO DO SMRTI! Uhapšeni roditelji devojčice (2,5) koja je sa teškim povredama glave dovezena u bolnicu!

Autor: Republika

Svet

02.04.2021

09:19 >> 09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji dvoipogodišnje devojčice, koja je dovezena sa teškim povredama glave u bolnicu u Klaićevoj, uhapšeni su kasno sinoć, potvrđeno je u policiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

U toku je kriminalističko istraživanje kojim bi trebalo da se utvrde sve okolnosti stradanja deteta, a nakon toga će, kako se navodi, protiv roditelja biti podneta krivična prijava.

Portparol policije Davor Brezić je za Index rekao da se roditelji za sada terete za krivično delo povrede prava deteta za koje je predviđena kazna od jedne do osam godina zatvora.

- Ostala deca iz te porodice su rešenjem Centra za socijalnu zaštitu smeštena u hraniteljsku porodicu - rekao je Brezić.

Hrvatskom je juče ođeknula informacija o brutalnom povređivanju dvoipogodišnje devojčice koja je sa teškim povredama glave prebačena iz Nove Gradiške u zagrebačku Klaićevu bolnicu.

Devojčica je operisana, priključena je na respirator i vitalno je ugrožena.

Direktor Klaićeve bolnice Goran Roić rekao je za Index da je devojčica u moždanoj komi.

- Slede dodatne pretrage pa ćemo videti, ali vrlo je kritično - kazao je Roić.

Prema saznanjima portala, devojčica je brzo po rođenju oduzeta roditeljima i udomljena u hraniteljsku porodicu, ali je u novembru prošle godine vraćena biološkim roditeljima.

Dete je u bolnicu u Novoj Gradiški donela majka koja je lekarima rekla da je devojčica pala i povredila se.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading