I OVO SE ZOVE MAJKA! Manijak joj silovao ćerku (12), a ona to naziva LJUBAVLJU! SUROVI DETALJI MONSTRUOZNOG ZLOČINA U BORU!

Autor: Objektiv, Republika

Hronika

11.01.2021

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu uhapsili su M. M. (22) iz okoline Vlasotinca koji neprijavljeno boravi na teritoriji Kladova, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo obljuba sa detetom.

RepublikaFoto: pixabay.com

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu, dodaje se u saopštenju Policijske uprave Bor.

- Komšije porodice devojčice prijavile su da je viđaju sa dosta starijim momkom i da on dolazi kod nje. Policija je odmah reagovala i privela M. M., kome je određeno zadržavanje do 48 sati, a devojčica je upućena na lekarski pregled - priča izvor.

M. M., koji je rodom iz jednog mesta na jugu Srbije, došao je u posetu devojčici i ostao je tu neko vreme

Međutim, na pregledu ih je dočekao pravi šok!

- Devojčica je, kako zakon nalaže, u bolnicu dovedena sa majkom kako bi je pregledao ginekolog. Majka je počela da se buni i da govori da ne zna šta se tu dešava i zašto ih privode kada njena ćerka, koja ima svega 12 godina, ima momka sa kojim je u ozbiljnoj vezi -  objašnjava izvor  i navodi da su policajci bili šokirani onim što su čuli.

- Žena se ubeđivala sa njima i ponavljala da ona zna za vezu svoje ćerke, kao i da je u pitanju ljubav i da, sve i da je devojčica spavala sa M. M., to je bilo na dobrovoljnoj bazi – navodi naš sagovornik.

Lekar je pregledao maloletnicu i uzeo neophodne briseve.

 

 

 

- One su dale izjave u policiji, a navodno su i majka i ćerka potvrdile da nije bilo nikakvog nasilja, niti prinude u odnosu između M. M. i devojčice -  ispričao je izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading