MILORAD DODIK UTUČEN ZBOG SMRTI PUKOVNIKA MILOVANA MILUTINOVIĆA! Republika Srpska izgubila velikog čoveka!

Autor: Republika

Svet

19.03.2021

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik uputio je telegram saučešća porodici preminulog pukovnika u penziji i doktora političkih nauka Milovana Milutinovića i Organizaciji starješina Vojske Republike Srpske, čiji je bio predsednik, istakavši da je Republika Srpska izgubila velikog patriotu i rodoljuba.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

- Sa žaljenjem sam primio vest o smrti pukovnika Milutinovića koji će ostati upamćen kao veliki čovek i borac koji je je dao značajan doprinos u proteklom Odbrambeno-otadžbinskom ratu u odbrani srpskog naroda i Republike Srpske - istakao je Dodik.

- Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH naglasio je da je pukovnik Milutinović i u miru dao veliki doprinos Republici Srpskoj i Organizaciji starešina Vojske Srpske, ali da uprkos svojoj hrabrosti i odvažnosti nije uspeo da savlada virus korona, neprijatelja koji je okupirao celi svet - saopšteno je iz Kabineta srpskog člana i predsedavajućeg Predsedništva BiH.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading