SKINULI GA SA VEŠALA! Brzom intervencijom policije sprečeno samoubistvo mladića (28)!

Autor: Republika

Svet

15.03.2021

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzom reakcijom policijskih službenika iz Broda i Dervente, sinoć oko 19 časova, u mestu Novo Selo kod Broda, sprečeno je samoubistvo dvadesetosmogodišnjaka iz Gradiške.

RepublikaFoto: pixabay.com

Na osnovu informacije Policijske uprave Gradiška da se jedan mladić Gradiške nalazi na području opštine Brod, te da ima nameru da počini samoubistvo, policijski službenici Policijskih stanica Brod i Derventa su odmah krenuli da obilaze teren, piše Srpskainfo.

- U mestu Novo Selo locirali su automobil ispred jednog napuštenog pomoćnog objekta te ulaskom u navedeni objekat ugledali su muškarca na visini od oko 5 metara sa omčom oko vrata - pojašnjava portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Dodaje da je nakon četrdesetominutnog intenzivnog razgovora i opreznog postupanja u pokušaju smirivanja, policijski službenici su se uspeli popeti na tavan te osloboditi mladića od omče oko vrata, te ga nakon dužeg razgovora bezbedno spustiti u prizemlje objekta.

- Mladiću je ukazana lekarska pomoć u Službi hitne pomoći Doma zdravlja Brod odakle je prevezen u dobojsku bolnicu - istakla je Kerkezova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading