OGROMNA PORODIČNA TRAGEDIJA U NOVOM SADU! Devojka koja je sinoć ubila sestru, skočila sa mosta u Dunav!? UBIJENA PRIJAVLJIVANA ZA PROGANJANJE!

Autor: Republika

Hronika

20.02.2021

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo J. Ž. (30) iz Vladimiraca pronađeno je sinoć u Šafarikovoj ulici u Novom Sadu koju je, kako se sumnja, ubila njena sestra M. Ž. (29), a zatim izvršila samoubistvo.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

U novosadskoj policiji kažu da u saradnji sa nadležnim tužilaštvom intenzivno rade na rasvetljavanju svih okolnosti ove tragedije te da se na osnovu snimaka video-nadzora sumnja da je M. Ž (29), koja je živela sa sestrom, nakon krivičnog dela skočila sa mosta Duga u Dunav.

Policiju je juče pozvao brat pokojnih sestara i prijavio da se sa sestrama nije čuo od 14. februara.

- Uplašio se da se nije nešto desilo, jer je jedna od njih ranije pretila samoubistvom. Policija je, zbog osnovane sumnje da se zaista nešto desilo, otišla na adresu i provalila u stan gde su zatekli telo devojke koja je kasnije identifikovana kao jedna od sestara a za drugom se tragalo - kaže izvor Objektiva.

Kako se saznaje ubijena J.Ž. (30) je ranije imala krivične prijave za nasilje i proganjanje. Navodno, progonila je bivšeg dečka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading