SKINULI GA SA VEŠALA! Brzom intervencijom policije sprečeno samoubistvo mladića (28)!

Autor: Republika

Svet

15.03.2021

13:06

Brzom reakcijom policijskih službenika iz Broda i Dervente, sinoć oko 19 časova, u mestu Novo Selo kod Broda, sprečeno je samoubistvo dvadesetosmogodišnjaka iz Gradiške.

pixabay.com

Na osnovu informacije Policijske uprave Gradiška da se jedan mladić Gradiške nalazi na području opštine Brod, te da ima nameru da počini samoubistvo, policijski službenici Policijskih stanica Brod i Derventa su odmah krenuli da obilaze teren, piše Srpskainfo.

- U mestu Novo Selo locirali su automobil ispred jednog napuštenog pomoćnog objekta te ulaskom u navedeni objekat ugledali su muškarca na visini od oko 5 metara sa omčom oko vrata - pojašnjava portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Dodaje da je nakon četrdesetominutnog intenzivnog razgovora i opreznog postupanja u pokušaju smirivanja, policijski službenici su se uspeli popeti na tavan te osloboditi mladića od omče oko vrata, te ga nakon dužeg razgovora bezbedno spustiti u prizemlje objekta.

- Mladiću je ukazana lekarska pomoć u Službi hitne pomoći Doma zdravlja Brod odakle je prevezen u dobojsku bolnicu - istakla je Kerkezova.

 

 

Komentari (0)

Loading