MILOVA KOALICIJA NE PRIZNAJE PORAZ:Ostvarili smo ubedljivu pobedu, nadamo se vlasti!

Autor: Republika

Svet

14.03.2021

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nositeljka liste"Evropski tim za Nikšić",Sanja Damjanović, saopštila je da je ta koalicija ostvarila ubedljivu pobedu, sa preko 40 odsto glasova, i da se nada da će uskoro formirati vlast.

 

RepublikaFoto: RTCG/printscreen
Sanja Damnjanović

- Pokazali smo dominantnost, što nije ni čudno jer jer evropski put jedini put razvoja i prosperiteta. Ovaj broj glasova nije dovoljan da sami formiramo vlast, međutim u svakom normalnom društvu, mi bi našli partnera i uspeli da sprovedemo naš superiorni program. Nadam se da ćemo realizovati tu koaaliciju - kazala je Damjanović na konferenciji za medije.

Ona se zahvalila građanima koji su prepoznali superiornost programa te koalcije.

Istakla je da je DPS pokazao snagu, te da su osvojili preko 1.000 glasova više nego na parlamentarnim izborima.

- DPS je doneo veliko sutra našoj Crnoj Gori - saopštila je Damjanović i istakla da će joj biti žao ukoliko, već sutra, ne počnu da sprovode svoj program. 

RepublikaFoto: Tanjug
DPS smatra da su oni pobednici izbora

Portparol DPS-a Miloš Nikolić poručio je da opoziciji nije uspelo ono što su naumili.

- Jer smo uzeli 1.000 glasova više nego na parlamentarnim izborima. DPS je ubedljivo najjača politička stranka u Crnoj Gori i mislim da sa rezultatom od 41% ne bi mogla da bude nezadovoljna, takvim rejtingom i takvim rezultatom. Još više smo ponosni kada znamo šta je sve bilo uprto ne samo protiv nas, nego i protiv svega crnogorskog. Zagovornici srpskog sveta doživeli su jedan brodolom večeras. Nema nikakve dileme, mi smo apsolutno pobednici ovih izbora. Jedino ostaje da se vidi u narednom periodu da li ćemo moći da formiramo vlast - ocenio je Nikolić.

On je kazao da je "Evropski tim za Nikšić" spreman na sve vrste aranžmana i dogovora koji se temelje na evropskim vrednostima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading