IVANA KOREN NESTALA BEZ TRAGA! Muž ju je odvezao na posao i otad joj se gubi svaki trag

Autor: Republika

Svet

14.03.2021

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivanu je poslednji put u petak video njen suprug, a nestanak je prijavio nakon što su ga s njenog posla pozvali i rekli mu kako se ona tamo nije pojavila.

RepublikaFoto: printscreen/facebook.com
Nestala Ivana Koren

Policiji u hrvatskom gradu Varaždinu u petak je prijavljen nestanak Ivane Ivanušec Koren, rođene 1992. godine, koju je suprug odvezao na posao oko 7.50 sati i kojoj se od tog trenutka gubi svaki trag.

Njen nestanak prijavio je upravo suprug kog su pozvali sa Ivaninog posla i saopštili mu kako se ona tamo nije pojavila. 

Inače, Ivana Ivanušec Koren visoka je oko 170 centimetara, srednje je fizičke građe, kestenjaste ravne kose i smeđih očiju. U trenutku nestanka nosila je sivu zimsku jaknu, crnu majicu dugih rukava i plave pantalone. Na nogama je imala crne "starke", a sa sobom je nosila sivi kožni ranac. 

- Molimo sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj osobi da odmah obaveste policiju na broj 192 ili putem Nacionalne evidencije nestalih osoba - poručuju u PU varaždinskoj. 

Po društvenim mrežama deli se fotografija nestale Ivane, a njen suprug je na Fejsbuku ostavio detalje gde ju je poslednji put video, naglasivši da joj je otad mobilni telefon isključen.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading