(FOTO) MAFIJAŠKA KRAĐA IZBORA U NIKŠIĆU, PROCURILI MILOVI SPISKOVI ZA KUPOVINU GLASOVA! Skandal nad skandalima u Crnoj Gori

Autor: Republika

Svet

14.03.2021

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji su došli u posed spiskova stanovnika Nikšića koje su poslušnici Mila Đukanovića potkupili sa 50 i 100 evra kako bi na današnjim izborima svoj glas dali njegovoj DPS, budući da, ukoliko izgubi na glasanju, on ide u političku istoriju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milo Đukanović sprema mafijašku krađu izbora u Nikšiću 

Skandal nad skandalima već je zabeležen povodom lokalnih izbora u Nikšiću, rodnom gradu crnogorskog predsednika Mila Đukanovića, za koje je on, kako se ispostavilo, spremio mafijašku krađu glasova kako ne bi izgubio to poslednje uporište svog DPS i time izbegao da ode u političku istoriju. 

Naime, u medije su procurili rukom ispisani spiskovi sa imenima građana Nikšića i iznosima novca koji su dati kako bi oni svoj glas dali upravo DPS, a ne nekoj od preostalih pet opcija. 

U pitanju su iznosi od 1000, 2000, pa i 3000 evra, ali uz poseban naglasak na jednom papiru da uz novac ide i 30 litara goriva. Međutim, čini se da su glasači pojedinačno dobijali od 50 do 100 evra, a da su veće sume zbirni iznosi koji su dati određenoj grupi glasača. 

Još nije potvrđeno odakle su spiskovi potekli, a ni niko iz DPS se nije oglašavao povodom tog skandala. 

Podsetimo, priča o Milovoj kupovini glasova nije ništa novo u Crnoj Gori. Postoje brojna svedočenja stanovnika širom zemlje koji su tvrdili da su za svake izbore dobijali novac kako bi Đukanović i njegov DPS opstali toliko godina na vlasti. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Draza

14.03.2021 08:23

Koga u Srbiji zanima šta se dešava u nekoj provinciji, kamenolomu, neke državice, oslobodite više ovaj narod od crnogorske propagande u Srbiji, ali stvarno ste preterali

Đorđe

14.03.2021 10:53

@Draza - Prava Srba u CG su ugrožena.