(VIDEO) KNEŽEVIĆ I MANDIĆ BILI SU NA METI KLANA VELJE NEVOLJE: Ovaj snimak pokazuje kako su lideri DF bili praćeni

Autor:

Svet

05.03.2021

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objavljen je video snimak na kome se vidi da su Andrija Mandić i Milan Knežević praćeni.

Foto: ST/N. PANČIĆ
Andrija Mandić i Milan Knežević

Prema preduzetim kriminalističko obaveštajnim aktivnostima već duži vremenski period ugrožena je životna sigurnost lidera DF-a Andrije Mandića i Milana Kneževića.

ANB već duže vremena angažuje svoje veze i kapacitete u Republici Srbiji kako bi pratila kontakte Andrije Mandića i Milana Kneževića, a sve u cilju kompromitacije, izazivanja straha i životne ugroženosti.

Novosti su objavile snimke praćenja Andrije Mandića i Milana Kneževića od 08.11.2020. godine, na kojim sa jasno vide dva NN lica koja ispred jednog hotela čekaju dolazak Andrije Mandića i Milana Kneževića, i po već utvrđenim instrukcijama otpočinju vređanje Milana Kneževića, na način što mu jedan dobacuje, a drugi snima telefonom. Odmah nakon toga obavljaju telefonski razgovor sa svojim nalogodavcem za koga se pretpostavlja da je Petar Lazović, sin Zorana Lazovića, i taj snimak biva objavljen na portalu Standard koji slovi za neformalno glasilo ANB i Zorana Lazovića.

Isti taj portal je prošlog leta objavio fotografiju Andrije Mandića u jednom beogradskom restoranu koju im je poslao upravo Petar Lazović. Nastavkom operativnih aktivnosti utvrđena je vizuelna identifikacija ovih NN lica i došlo se do zaključka da se radi o osobama bliskim ANB-u i kriminalnoj grupi Velje Belivuka. Nažalost, nedavno smenjeni rukovodeći kadar u policiji odbio je da sprovede dalje operativne aktivnosti na utvrđivanju identiteta ovih lica. Razlozi su više nego očigledni i sadržani su u tesnim vezama sad već bivših policijskih struktura u Srbiji sa Zoranom Lazovićem, kavačkim klanom i kriminalnom grupom Velje Belivuka. Zašto su sad već smenjeni policijski funkcioneri opstruirali utvrđivanje identiteta ovih lica pokazaće istraga čiji kraci se očigledno nalaze u Crnoj Gori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading