"NE MOŽE NIŠTA DA TI SE DESI OD VAKCINE POŠTO JE I NEMAMO"! Građani ove susedne države ogorčeni na vlast! TRAŽE OD SVOJIH DA SE PONAŠAJU KAO VUČIĆ!

Autor: Republika

Svet

28.01.2021

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezadovoljni!

RepublikaFoto: Printskrin

Građani Makedonije mnogo su ogorčeni na svoju Vladu zato što nije uspela da obezbedi nijednu dozu vakcine protiv korone.

Nezadovoljstvo je toliko da se građani sve češće i javno negoduju . Tako su ova dva mladića danas izašla na ulice sa transparentima "Ne može ništa da ti se desi od vakcine" jer "Vakcine nema".

Revolt kod Makedonaca naročito stvara činjenica da se u Srbiji trenutno odvija masovna vakcinacija, dok kod njih vakcina nema ni u najavi. Zato od nadležnih traže da se ponašaju kao predsednik Srbije Aleksandar Vučić i "hitno nešto preduzmu" po pitanju nabavke cepiva.

I dok kod nas svakodnevno vakciniše na hiljade građana, Severna Makedonija ne uspeva da dođe ni do jedne vakcine. Ono što je izvesno, jeste da bi uskoro mogla da dobije 8.000 cepiva za svoje zdravstvene radnike i to od nas iz Srbije.

 

 

Naime, predsednik Vučić je obećao da će pomoći Makedoniji i pokloniti im 8.000 vakcina protiv korone.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading