DETALJI NESREĆE U HRVATSKOJ: Otkriven INDENTITET muškaraca koji su se ZALEDILI NA SMRT!

Autor: Kurir, Republika

Svet

26.01.2021

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se naježiš!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto Ilustracija

Dva smrznuta tela mlađih muškaraca pronađena su u ponedeljak u šumskom predelu između naselja Slatinski Drenovac i Velika u hrvatskoj, izvestila je Policijska uprava virovitičko-podravska.

Telo jednog muškarca pronašli su oko 9.45 radnici firme koja se bavi čišćenjem snega, dok je drugo telo pronašao 41-godišnjak oko 15 sati na drugoj lokaciji.

Oba tela su, po nalogu Županijskog državnog tužilaštva u Bjelovaru, prevezena na Odeljenje patologije u virovitičku Opštu bolnicu radi obdukcije i utvrđivanja identiteta.

 

 

 

Iako su se isprva pojavile informacije da se možda radi o migrantima, policija je objavila dodatne detalje u kojima otkriva kako se radi o muškarcima s područja Požeško-slavonske županije.

-Radi se o 26–godišnjaku i 38–godišnjaku s područja Županije požeško-slavonske-, objavili su 034portal kaže da se radi o ljudima koji žive u okolini Velike.

Prema informacijama lokalnih medija, preminuli su na Papuku, iz još nepoznatih razloga, proveli nekoliko dana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading