Dodik o Srebrenici: HOĆE DA NAS OSLABE UZ POMOĆ STRANACA! Spomenuo GENETSKI INŽENJERING

Autor: Tanjug, Republika

Svet

21.01.2021

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka CiK BiH da poništi izbore u Doboju i Srebrenici je "čist etnički inženjering", izjavio je danas predsedavajući i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik.

RepublikaFoto: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC
Milorad Dodik

Dodik je na pres konferenciji, posle razgovora sa gradonačelnikom Doboja, rekao da je ta odluka CIK-a "usmerena protiv Republike Srpske, ali isto tako to je i priprema za naredne izbore".

- Žele da se oslabi SNSD. Sva srpska glasačka mesta u Srebrenici su poništena, a dva bošnjačka nisu. Ovde se radi o čistom inženjeringu. CIK je pod čistim upravljanjem stranaca - rekao je Dodik.


Poručio je da se ovo nije smelo dogodit i dodao da odluka CIK-a predstavlja ozbiljan presedan.

- Grad Doboj je krenuo u razvoj. Gradi se auto-put, bolnica, dvorana i sada neko to želi da zaustavi - kazao je Dodik, koji je i lider SNSD-a, prenela je Radio televizija Republike Srpske.

Dodik je kazao da je ovde reč i o jednoj sramotnoj koaliciji SDS-a i PDP-a, odnosno Mirka Šarovića i Branislava Borenovića.

- Ne mogu da ponište dovoljno izbora u Republici Srpskoj koliko ćemo mi pobediti. Tamo gde su Srbi, pokušava se nametnuti da Srbi ne poštuju zakon. Ovo je direktno u funkciji političkog Sarajeva. Sva izborna prava u Doboju i Srebrenici su poništena. Mi ćemo se žaliti Sudu, mada je i to bezvezno, jer je to sve jedna struktur - rekao je Dodik i najavio da će SNSD započeti aktivnosti za bojkot izbora 2022. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dsc

23.01.2021 11:11

... Хвала Господу што Вас Р. Србска има, херој сте коме нема равног окружени непријатељима свакојаким болесним умовима. Република Србска и Србија и Русија нека живе заувек, на веке векова АМИН+++