U pucnjavi u Zagrebu ranjeni muškarac i žena: Izlazili iz auta, pa ih presreli napadači!

Autor: Republika

Svet

15.01.2021

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rano jutros u Zagrebu je došlo do pucnjave u kojoj su ranjene dve osobe.

RepublikaFoto: pexels.com/pixabay.com
Foto: Ilustracija

Do pucnjave je došlo u Lovinčićevoj ulici na zagrebačkog Žitnjaku, nedaleko od sedišta kriminalističke policije PU zagrebačke u Heinzelovoj ulici, nezvanično saznaje Jutarnji list.

Kako se nezvanično sazanje, napadnute je vozilom presrelo nekoliko muškaraca koji su ih pratili automobilom, a čim su se zaustavili, usledio je napad.

Pritom su ranili muškarca i ženu. Napadači su pobegli, a ranjene osobe prebačene su u bolnicu gde im je pružena hitna medicinska pomoć.

- Danas, 15. januara oko 4 sata na Peščenici u Lovinčićevoj ulici, za vreme dok su se 31-godišnjak i njegova vršnjakinja nalazili u ličnom automobilu marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka, u njihov se automobil zaleteo automobil iste marke italijanskih registracijskih oznaka. Iz tog vozila izlaze dve nepoznate osobe, muška i ženska, verbalno se sukobljavaju s njima te pešice odmah potom odlaze s mesta događaja dok vozilo ostavljaju na tom mestu. Nekoliko minuta kasnije, na istu tu lokaciju dovezla su se četvorica muškaraca od kojih je jedan ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u njihovom smeru i ranio ih - saopšteno je iz policije.

Kvalikacije povreda su i dalje nepoznate kao i tačan motiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading